Kronprinsparet og vafler

Etter å ha blitt inspirert av nynorskhumorist Kalvø, snakka eg med gode vener om kva dei liker med samfunnet. Her er nokre av innspela. Har du noko å tilføye?

Hva liker jeg med 'samfunnet', åh dette var vanskelig. 
Frivilligheten i idretten,at en kan smile til en helt fremmed og få et smil tilbake,at politiet ikke er bevæpnet,at vi har rent drikkevann i springen, SINTEF, biblioteksordningen,Fabian som ordfører,at catwalk heter 'motemolo' på nynorsk, surrogatdiskusjoner med faglig tyngde, Rørospledd, Jonas Gahr Støre som kicker ass blant kollegaene, ekte turgåere som hilser i skogen, at forskning gjøres tilgjengelig for allmuen, villigheten fra staten til å utvikle elektroniske løsninger for ymse tjenester som f.eks selvangivelsen, de høye bensinprisene DET SKULLE BARE MANGLE synes jeg, de få, men dedikerte nynorskforkjemperne, landbrukssubsidiene, moods of norway, snømåkingen til kommunen -herremindetersniltgjort-, avfallsløsningene, strandloven ellet hva det heter det der som gjør at man kan gå hvor man vil, bredbånd, utenrikskorrespondenter, kollektivtrafikken når den fungerer, mikrobryggerivirksomhet, villsau, mattilsynet, permisjonsordninger, utdanningssystemet, bergensbanen ooooog. Nei, nå er det tomt. Jeg sier vafler en gang til:)
3 kommentarer:

Ingrid sa...

Herleg : )

Snille-Marthe sa...

Ser at jeg liker mye det samme som deg! Jeg liker at når kronprinsen snakker om Kongen, så sier han faren min. Jeg liker Kongen. Og jeg liker at Kongen så til de grader viser følelser. Jeg liker at Kronprinsen bruker "Fra boller til burritos" når han skal lage boller. Jeg liker at landet stopper litt opp i fellesferien. Jeg liker at lærere har så mye ferie. Jeg liker at jeg ikke trenger å betale noe for opprettinga av bilen min.

Anonym sa...

Jeg liker at du blogger...